Beet Concept

Dries & Annelies

Beet, het team: Dries en Annelies

Passie als belangrijkste ingrediënt”

Tijdens onze opleiding Bedrijfsmanagement in Gent waren de vele horecaweekends als koppel een verademing tussen het vele bureauwerk door. We vonden samen een passie voor koken & gastvrijheid die we al snel deelden. Na een jaartje bij Hotelschool Spermalie sloeg de vonk over en deed ik ervaring op bij Bleu Chaud, Hertog Jan, d’Afspanning en Deldycke traiteurs. Koken is voor mij veel meer dan een optelsom van ingrediënten, de passie van de kok proef je in zijn gerecht. We willen een inspiratie zijn voor jonge, gedreven mensen die zichzelf uitdagen tot het uiterste.

Culinaire duizendpoot”

Als kind was ik al snel gefascineerd door de intense sfeer in de bediening. Die spanning is me blijven achtervolgen en intrigeert me tot op vandaag enorm. Mijn enthousiasme is op vandaag meer dan een handelsmerk geworden door de vele ervaring die ik mocht opdoen in zaken als Martin’s visrestaurant, Phare de Vie of Bleu Chaud. Dit werd versterkt via mijn 3-jarige opleiding tot kok & kelner bij Syntra West. Zo kan ik zeker mijn mannetje staan in de keuken, iedere locatie & feest biedt opnieuw uitdagingen die we ombuigen in culinaire opportuniteiten in een hartverwarmend kader!

Er is geen liefde oprechter dan de liefde voor lekker eten.