Catering

Catering

Als cateraar leveren wij een oplossing op maat voor uiteenlopende feesten & evenementen. In samenspraak creëren we een unieke formule in de lijn van uw wensen.
BEET | tafel gedekt aangekleed verzorgd feest mooi

AANBOD BEET CATERING

Wij bieden een zeer gevarieerde waaier aan mogelijkheden, gaande van de uitwerking van recepties tot babyborrels, over communies & house warmingfeesten tot bedrijfsfeesten. Ieder feest/evenement vergt zijn specifieke aanpak. Wij bieden een toegankelijke, verfijnde keuken tegen democratische tarieven. Wij houden bovendien graag op voorhand rekening met specifieke dieetwensen of allergieën, in samenspraak voorzien wij bewust een alternatief.

Maak een afspraak

Eventplanning & Locaties

Ieder feest heeft zijn eigen identiteit, wij versterken graag dit unieke karakter door u te begeleiden in uw zoektocht naar de geschikte locatie. We stellen u hieronder graag een aantal mogelijkheden voor. Voor concrete, uitgebreidere informatie kunt u steeds bij ons terecht.

't Of Wingene

Deze prachtige, recent gerenoveerde hoeve beschikt over een unieke sfeer en ligt in een landelijke omgeving. Het eikenhouten dakgebinte en de behouden accenten ademen een bijzondere gezelligheid uit. De zaal is bovendien voorzien van de nodige materialen voor verschillende feestvarianten. Deze zaal leent zich uitstekend tot 180 personen voor recepties en tot 120 personen aan tafel. Aan de zaal grenst een verzorgde tuin en een ruime parking die tot 80 voertuigen toelaat.

De Living Wingene

Deze eigentijdse locatie bevat heel wat componenten die uw feest onvergetelijk kunnen maken in al zijn facetten. Vanuit de hedendaagse noden werd een moderne locatie gecreëerd met een zorgvuldig evenwicht tussen rustieke en hippe toetsen. Een kwalitatieve afwerking, gezellige bar & uitgeruste keuken maken het verhaal af. Deze locatie biedt ruimte voor evenementen gaande van 60 tot 80 personen, afhankelijk van de gekozen setting.

De Blekerij Pittem

Hoeve De Blekerij situeert zich tussen de weilanden naast de verbinding Zwevezele – Pittem. De locatie leent zich uitstekend tot een authentieke feestzaal in een charmant kader omwille van het brede spectrum aan mogelijkheden. Er zijn drie afzonderlijke ruimtes die in functie van het type feest naadloos kunnen verbonden worden. Materialen kunnen tegen meerprijs gehuurd worden en er is meer dan voldoende parkeerruimte voorzien nabij het gebouw. Op deze locatie kunt u in alle rust en zonder zorgen vertoeven.

Steenovenhoeve Schuiferskapelle

Deze adembenemend karaktervolle hoeve met een rijke geschiedenis werd in 2015 volledig gerestaureerd volgens de regels van de kunst. Het ontleent zijn naam aan de kleiwinning die indertijd op de omliggende weilanden plaatsvond. De zaal omvat 3 compartimenten, zijnde de benedenverdieping, die plaats biedt aan 200 personen voor recepties. Anderzijds de bovenverdieping, die plaats biedt aan een 120-tal personen. Tenslotte een aangrenzende ruimte die sfeervolle opportuniteiten biedt voor groepen van 50 personen. Kortom, alle voorzieningen zijn hier aanwezig om van jouw feest een knaller te maken.